Zdravím Templáře,
jmenuji se Martin a táhne mi již na Kristova léta (32 let jsem stár). ICQ 171571737
S Ultimou Online jsem začal před deseti lety na Dark Paradise a za ta léta jsem zkusil i jiné servery. Na Dark Paradise jsem začínal v roce 2003 s postavou Hoghar (war), později jsem přebral postavu mága Xuzaela a vstoupil do gildy Heroes of Britania, z ní jsem krátce potom přešel ještě roku 2003 na pozvání do gildy Clan of Northern Territory (CoNT), kde jsem byl až do února roku 2011. Od ledna 2005 jsem gildu CoNT vedl coby GM a za ta léta vznikl CoNT fortress, což byla největší ohrazená stavba pro hráče na serveru, také se povedlo v průběhu mít Chaos i Order sekci a mnoho jíných věcí, bohužel to je již minulost, sepsaná už jen na stránkách (
http://www.cont.vstupte.cz/ ) Po mém odchodu z UO přebral gildu Hiki a za mě nepochopitelných důvodů byla celá gilda v 7/2011 smazána bez návratu... Důvodem mého odchodu z CoNTu byla herní neaktivita. V roce 2012 jsem krátce (s Thelvynem, se kterým se náhodně setkáváme i zde
) byl v gildě DoHR, bohužel nebyl čas na hraní, a i z důvodů, které uvedl on, jsem přestal hrát a odešel z gildy DoHR jako adept.
Nyní mám v životě trochu víc času (usadil jsem se, UF!) a ze sentimentu bych rád UO-DP znovu hrál. Hrál je s lidmi, které považuji již dlouhou dobu za velmi zkušené a inteligentní (tímto zdravím swordíčka, se kterým jsem měl za ty léta také čest se setkávat
). Jsem kovová konzerva a vsázím na osvědčené a léty prověřené kvalitní gildy, což Templáři jsou. Jelikož jsme již dědci, rád bych se usadil mezi svými a ne holobrátky, kterým teče mlíko po bradě.
V minulosti jsem hrál Order za Schatuse s mágem Hoghar II (CoNT-AF) - toho jsem již smazal a později za Naita a Xama a pak dál i za mága Elminstera v Chaos Warriors. PK jsem měl hodně dávno, a to nekry Nine of Nine a Esmeraldu - obě již hodně let nejsou moji. V současnosti mám postavy s max skilly Hoghar (warrior), Divine Hefaistos (kraft), Elminster (mág) a Xzar (nekromancer). Co se týče hraní, nemohu nabídnout velkou aktivitu, nicméně 2x do týdne dopoledne/odpoledne a jednou týdně večer - většinou všední dny. Ideální je pro mě plánování předem.
Prohřešky AFK, jinak jsem slušně vychovaný, doma mě cepují