Ahojte Templari!
Volam sa Lukáš, tahá mi už na 30 a užívam si DPčkovy dôchodok
Moje postavy su:
Medic - Cleric bez specky
Yeeezus - Nekro s vendetou
Rowen - Ostrostrelec s tamingom
Anemia - Tremere
Oh Ettych - Destroyer
Guildy a história:
Toto je príbeh z dávnych čias. Z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa odvážil vzoprieť ich moci a v roku 2003 sa narodil Lhukasz.
Bol som súčasťou guildy Camelot, avšak tento príbeh netrval dlho, nakoľko ako mladý pojašený chlapec som vystrájal kade čo. Viď moj prvý prehrešok z roku 2003: Jail 24h. I pro ostatní - přes page se vážne o ress nežádá. Až po moj posledný z roku 2005: Kupoval account a ke vsi smule ode me. Misto accountu nakoupil bananek. Account smazan.
Toto bol moj posledný závažný prehrešok. Odvtedy mám 1 afk za vampa Anemia (z roku 2013). Prehrešky na meno Medic z roku 2002 sú niekoho iného, nie je to rovnaká postava, pretože svoju som si založil až v roku 2012.
Od roku 2005 do roku 2012 som na DP nehral a svoj volný čas som venoval hre WOW a Teamfortress 2. V roku 2012 som si založil postavu clerika s menom Medic. Obrovské štastie som mal, keď som stretol odvážneho hrdinu Roba Halforda (známi tiež ako Balsamo) a ten ma vyškolil od základov (inštalácia phoenixu) až do formy ktorou disponujem do teraz.
S Balsamom som bol v guilde ROD (s ktorou mám do teraz dobré vzťahy).
Nasledne Balso založil guildu Loved, kam som prešiel opäť za ním. V guilde Loved bolo pár hráčov hrajucích PK, ktorí založili guildu Hated a pri tejto príležitosti som si založil aj ja PK clerika menom Hatemenow. Ked prišlo obdobie Balsovej neaktivity, guilda upadla a ja som prešiel do guildy Harpagon. Na Harpagon spomínam v dobrom svetle, naučili ma toho veľa a prešiel som s nimi všetkými TOP dungami. Bohužiaľ opäť nastalo obdobie neaktivity Joeho, Ariho a ostatných, tak som začal hrávať s Káčerami a vstupil do ich guildy. Avšak ako všetci dobre viete, zo strany káčerov je aktuálne asi 1-2 ročná neaktivita s výnimkou pár dungeonov.
Preto som rád, že som po dlhej dobe našiel opäť aktívnejšiu partiu ludí z vašej guildy Templári, s ktorými sa dá zajsť pohodový dungeon a nasávať nostalgiu tejto úžasnej hry. Aktuálne sa vidávame na vašej mape, kde sa snažím lognúť tak aspoň 3-krát do týždňa (niekedy viac, inokedy menej) a prešli sme si spolu niekoľko výprav.
Prečo práve k vám?
Guildu Templári som obdivoval už od čias mojej prvej éry, no nikdy som sa ani nepokusil podať prihlášku, bál som sa odmietnutia a neúspechu
Avšak v poslednej dobe som mal príležitosť bližšie spoznať niekoľko vaších členov a nebojím sa tvrdiť, že sme si celkom sadli
Ďalším dôvodom je aj moj starý dobrý kamarát Balsamo, ktorý je takisto vaším členom, no bohužial v súčastnosti je neaktívny, čo sa hádam zmení.
Dnes ráno som si písal Bimbovi, že mám v pláne si podať prihlášku do vašej guildy. Dúfam, že naše vzťahy s káčermi sa nenaštrbia a v prípade, že sa im podarí lognúť tak otvoríme spoločne pár pív a pokladov
Moje ICQ je: 206747965
P.S.: Niektorí ste si možno všimli, že v Templar Towne pribudla nová kováreň s cedulkou "Doktor". Toto je moj nový dom, prvý a zrejme aj posledný na DP. Predtým som býval spolu s Balsom v nájomnom dome v Occlu a pamätám si ako veľmi túžil po kovárni v TT. Dúfam, že som nikoho z vašich členov neurazil touto stavbou. Povolenie som si pýtal od Duckyho, Jarina a povolil to aj Safet.
Ďakujem za prečítanie, v prípade otázok neváhajte a pýtajte sa.