Ahoj ahoj,
tak volam sa Michal, pochadzam z vychodneho Slovenska, kde nic nie je. Mám 26 rokov, som zenaty a momentalne zijem v Brne.
Postav mam hned niekolko:
Sokrates - gangrel
Michal - teuton
Pythagoras - magic minner
Infernal - necromancer
Svetlonos - klerik bez specky, zalozeny niekedy v rokoch 200X, nedokonceny
a mam uz za neho nahradu Constantine (tiez bez specky) ktory ma vsetky potrebne skilly ale nejak extra som ho nehraval skor pre zabavu zopar dungov.
Smazane postavy - vampik Mixo - to bola moja uplne prva postava s ktorou som v brite v morfe vosiel do GZ a nakolko ma zabili straze a bol som uplne zufaly z toho ze som sa nevedel ozivit tak som si zalozil novu Vladek V, tiez vampika s ktorym som uz tuto chybu neurobil, ale po case som prestal hrat a postava uz bude smazana taky, preto som si potom po znovuzrozeni zalozil Sokratesa.
Guildy:
- Blood Angels - guilda sa kvoli neaktivite rozpadla,
- mali sme spolu s Emperorom Velikym nejaku vlastnu gildu nepamatem si uz bohuzial meno, tiez kvoli neaktivite skoncila.
- Reborn - v tejto gilde som stravil asi najviac mojej guild kariery, a vsetko bolo super az ked som si dal pauzu. Nedavno som sa vratil a bohuzial uz to nie je co bejvavalo, nesadli mi niektorí jedinci a ich správanie a tak som guildu opustil.
- Starlets - po opustení Rebornu som sa pridal sem a vydal som sa na dráhu pomáhania Nbikom, bohuzial ale mi tu nieco chyba, a potom mam nejake osobne dovody, ktore by som pripadne zdelil v sukromnom chate
Aktivita: momentalne som tu takmer kazdy den, ale samozrejme venujem sa aj manzelke a tak
nahlasene akcie samozrejme z mojej strany nie su problem. Nemam ale samozrejme nic proti spontannosti typu lognem mapu, je nas dost? Do boja!
Kontakt: icq mi rusaci zmazali, a mam SK cislo. Nakolko zijem v CR tak mi nevedia zaregistrovat nove
to je nonsens toto ale co uz, ak budem mat cestu domov tak sa zaregistrujem. Najst ma mozete na DP diskorde pod nickom Michal, respektive Stressvk#2620.
PK: nemam ani neplanujem mat
ak pvp tak jedine town battle for fun, alebo kove battles po polnoci modraci vs Harpagons.
Prohresky:
Svetlonos afkoval
ten prvy za bugovanie ci co to ma nie som ja to som este mal toho vampika Mixo
Pythagoras dnes (5.4.2020) - odskocil som si na wc no :/ ale uz je to v poriadku
Vladek V afkoval este za cias kedy sa trenovalo v cechu waru - 2005.
Paladina Michal mam asi mesiac takze tie prohresky nie su moje.
Preco k vam?
Pretoze uz od tych mojich detskych cias kedy som ako som spomenul afkoval v cechu waru som vo Vas videl ze ste jednoducho jedinecni, vzbudzovali ste vo mne respekt, a to sa za tie roky nezmenilo. Stale si myslim ze guilda Templars ma co ponuknut a myslim si ze ste v pohode ludia, ale to samozrejme ukaze cas
Taktiez by som bol rad sucastou skupinky ludi, ktora by ma podporila v mojej snahe pomahat tym, ktory sa k hre vracaju po rokoch, na par som uz narazil a musim povedat ze je to super pocit pomoct im v rozvoji a v navrateni do tejto uzasnej hry
Dufam ze som sa moc nerozpisal a neodradi vas to od citania