Zdravím všechny,
jmenovitě a obzvláště pak Medica, Freaka, Godsworda a další hrdiny se kterými jsem měl tu čest zemřít při honbě za poklady.
Po cca 2 letech se vracím k UO a zjistil jsem při obepisování lidí že většina mých bývalých spoluhráčů je právě u temlářů. Je mi 25 (za 7 dní 26) let, jmenuju se Dan Hamerník a už 57 dní je ze mě Pražák, ačkoliv původem jsem z Vysočiny. V současné době mám 2 své postavy u Kačerů, ale vzhledem k tomu že Bimbo je banned, Eliška má prcka a zbytek je tady, tak je to jasná volba. Dělám v kreativní IT agentuře.
Moje postavy:
Ostrostřelec Ovdovovač - Bez tamingu a poisoningu. Důležité max.
Gangrel Smujdlajz - Stone garga, bez drtičky. Alchemku mám.
Craftsman Hornikuranovy - Craft na kopání rudy, nic jinýho nemám.
Hraju víceméně jen toho Ostra a za Vampa jsem vášnivým rybářem v okolí jhelomu. Mám projité nějáké ty dungy... Jmenovitě od decíku, wrongu, cove, kvegmajr, arthas, Ice, Fire, destard 1,2,3, EP1,EP2, Shame, Drowové, Řeka 1/2, Pride říše, Očistec. Nikdy jsem se nepodíval do Despu a rád bych.
Do Dungu tahám zásadně ElvenHC a Rangers nebo vyšší a nebojím se umřít.
Čas mého hraní se odvíjí od práce na exekutivní pozici, většinou rybařím 24/7 na druhém monitoru a po večerech bych rád dungy, když nemám cally s USA.
PK nemám, nikdy mít nebudu a PVP mě nebaví. PK opovrhuji a mrtvé PK je dobré PK.
Proč chci do templářů? Medic, God, Freak a další fajn lidi.
Tak moc díky za příležitost a těším se na mapu a první kvalitní výleh. Moje ICQ je 401927578.
Kdyby něco, stačí napsat
.