Reros píše:
Jarin Van Fead píše:
Zdarec,
no mě se přihlášk líbí, nějak si začal, nicméně mě by zajímal tvůj názor na tvůj začátek? Líbilo se ti to? Nebo už to nechceš nikdy zopakovat.
A ty postavy v přihlášce jsou tvoje? Nebo máš všechny pučené?
tak ja nevim, jestli jo nebo ne, ono zacatek je jenom jeden (tim chci rict, nevim jak by to bylo kdybych zacal nekde jinde )... nicmene od ostatnich sem dostal hromadu veci, strechu nad hlavou a potom me tahali do dungu, coz je pro zacatek dobry... Ono, moje prvni postava byl ten paladin a tam nebejt penez ostatnich tak bych od uo asi odesel, protoze sem nevedel kde harvit (to teda nevim do ted
), kde kupovat regy, i takovou blbost jako kde se nechat resnout byl pro me problem ... Nicmene co mi u nich treba vadilo, kazdej si tam delal co chtel, jako treba nekdo pojel kamose druhyho, ja nevim ale tohle uz je proste moc. Nebo i tohle, v dungach byli strasne nervni, coz si myslim ze tam nepatri ( fakt, ze sem byl problemem jejich vzteku, kdyz sem se nemohl za boha hidnout na skoku
) a kdyz se nedarilo, tak nez sme dosli k pokladu tak nejaky kopnuli pryc ...
Snad sem odpovedel na to co sem mel
Postavy v prihlasce jsou moje vytrenove
Hlavna vec ktoru chcel Jarin podla mna vediet bolo, ci si sa neako dostal do PvP a ci v tom mienis pokracovat, lebo ak si si precital KODEX, tak sme non PK guilda, takze netrpime v guilde ziadne PK...
A proste musis pochopit, ze s Vitom aj ostatnymi sa tu vsetci dobre pozname, takze v tom problem neni a myslim ze naprikald na Vitovu PK ma niekto urcite pristup, ale hlavne nejde len o to ze nenapraskas nasu vypravu, co by som ti neradil, lebo Jarin ten ked sa nasere
, ale aj o to ze spravny TM nenapraska ani inu vypravu o ktorej sa dozvie... Pretoze nasa guilda ma na DP svoje meno a nemienime aby sa o nej hovorilo, ze mame adeptov, alebo nebodaj clenov co praskaju vypravy....