"Dneska vo Funradiu súťaž.. Princip je, ze sa sutaziaceho, ktory sa dovola, opytaju tri osobne otazky, potom zavolaju jeho/jej partnerke a polozia tie iste otazky - ked budu odpovede rovnake, vyhravaju dovolenku na Bali. Redaktor hovorí Petrovi : Pravidla poznas - takze tu je prva otazka : kedy si sa naposledy miloval ? Peter : Fiha to je dost osobné - dnes rano hned po rozcvicke... Redaktor : To uz ano Peter - druha otazka je ako dlho to trvalo ? Peter: Hahaha, asi 10 minut... Redaktor : No Peter a teraz to najlepsie - kde? Peter : To nemozem povedat, priatelka ma zabije... Redaktor : Ale Peter, nezabudni ze ide o dovolenku na Bali !!! Peter : No dobre, na kuchynskom stole... Redaktor : Waw, wow, wow !!! OK Peter a teraz zavolajme Tvojej priatelke... Redaktor zavola Jane a vysvetli jej o co ide... Redaktor : Janka pozdrav sa s Petrom ! Jana : Ahoj Peto. Peter : Ahoj Janka. Redaktor : Takze prva otazka, kedy si sa naposledy milovala Janka? Jana: Preboha to je prilis osobne - to nemozem povedat !!! Peter : To nic Janka, ja som im uz aj tak vsetko povedal - ide nam o dovolenku na Bali !!! Jana: Tak dobre - dnes rano skor ako isiel Peter do roboty... Redaktor : Janka, prva odpoved sedi !!! Takze tu je druha otazka - ako dlho to trvalo ??? Jana: Hi, hi, hi ... tak 15 minut... Redaktor : Nooo beriem - urcite ste sa nedivali na hodinky !!! A teraz ta tretia - kde ??? Jana : To nemozem povedat, moja mama urcite pocuva - zabije ma !!! Peter : No tak Janka, Peter to uz povedal, aj tak to uz vedia... Jana : No dobre - do zadku.......... Redaktor : ........(trapne ticho)........ Aaaa teraz reklama !!! Redaktor po reklame : Samozrejme ze Peter a Jana tu dovolenku vyhrali a prajeme im vsetci stastnu cestu.
|