Stary warior si sadol do kresla...zapalil si fajku a pokojne potahoval a vydychoval. Za kazdym nadychom sa jeho hrud dvihala a vydychom klesala... Pozoroval som ho uz velakrat, ale nikdy sa mi nezdal taky nervozny..."Potrebujes nieco Moloku?" Opytal sa hrdina..."Len sa cudujem preco ste dnes taky nervozny pane," odvetil som. Bojovnik nepovedal nic, pohladom mi naznacil, aby som si precital listinu, ktora lezala na stole. "Citaj," riekol statny muz a pokojne bafkal svoju oblubeny fajku. "Velavazeny Lord Anubis, touto cestou vas ziadame o pomoc, lud britansky znovu potrebuje vase umenie pera a meca. Prosime vas, nerozmyslajte dlho, osedlajte svojho majestatneho kona a zvolajte vase vojsko. Britania je vo vojne a prehrava...s pozdravom Lord British, vas priatel z casov davno zabudnutych". "Teraz vies co sa deje", odvetil Lord Anubis a hodil fajku do ohna. "Co budeme robit pane?" "Priprav mi brnenie, ideme do vojny...lud britansky a nasi stari spolubojovnici nas potrebuju."
Zdravim osadenstvo Guildy templars. Volam sa Roman a mam zaujem stat jednym z vas. Vratil som sa na svet DP po dlhych 6 rokoch a hladam guildu, s ktorou sa clovek nudit nebude
Jmeno: Roman Fabisik
Vek: 24
Jmena a povolani vsech postav: Aktualne: Riliss (warior) +20 hadry, nema specku este, zakladne skilli max Divoky kun (ranger) trenujem
Zmazane: Anubis (warior) Cubajz (ranger)
Guildy ve kterych jste byl/proc jste odesel: Brotherhood: 2.5 roka - do pozicie clen - odchod koli nezhodam tykajucich sa mojej osoby a hraca Koudasa
Overmind: 0.5 roka - zastupca GM/spoluzakladatel- odchod koli realu a skonceniu s UO
Jak casto hrajete/v jakou dobu? Nakolko studujem stavebnu fakultu Tuke KE a popri tom podnikam s e-shopami, mam pruznu pracovnu dobu tak si viem zariadit cas tak, aby som tu bol ked treba. Nakolko pracujem od PC tak mam mapu zapnutu non stop.
ICQ nebo jiny kontakt: ICQ: 699680050 FB: Roman Stewie Fabisik
Vlastnite PK? Jake? Nikdy som nemal ani neplanujem hrat vraha, behaval som za BHW
Mate prohresky?jake? Prohresky mam este zo starych zmazanych acc: Anubis war (1. za vulgarnu mluvu 2. za bugovanie knightiek v shame)
Proc chcete prave k nam? Hladam solidnu a aktivnu guildu, ktora i ponukne zazemie ktore hladam, Guilda pre mna je svojim sposobom rodina, s ktorou komunikujem denne, delim sa o svoje problemy a radosti, jazdim aj na zrazy.
INFO ktore by ste mali vediet
-postava Anubis (war) bola zmazana za bug knightiek v Shame -postava Cubajz (rang) bolo darovana hracovi Sheari..postava ma perma -k UO som sa vratil pred 3 tyzdnami po 6 rokoch ( to znamena ze nemam nijaky mamon, mam nejake veci na mensie dungy, ale pracujem na tom...nemam mamon ale mam chut hrat a vypracovat sa znova od 0) -warior ma SW, TC, Heal max, nema specku lebo este som nezarobil tolko goldov, ma +20 hadry -co sa tyka pvm tak Uo som zacal hrat niekedy v roku 2004. Presiel som vsetky dungy co boli otvorene do roku 2007, co sa tyka pvp tak som behal s warom za BHW v kombe s clerikom ale som skor PVM ako pvp hrac. - co sa prehreskov tyka dostal som ich ako 14 rocny chalpec (cca) od toho casu sa vela zmenilo
Trosku mi trvalo kym som sa zase dostal do toho , pozabudal som vela veci, ale myslim si ze ak clovek chce vsetko sa da...a myslim si ze by som bol platnym prinosom pre guildu templars. Ak mate nejake otazky sem s nimi...
Spozdravom
Anubis